Donateurs

Laten de traditie voortbestaan

Doe een gift

Voor het organiseren van haar activiteiten is het SMMD afhankelijk van subsidies en donaties. Door een vast bedrag per maand of per jaar te doneren kan de Stichting haar activiteiten blijven continueren.

Donateurs ontvangen een Sint Maartensbroodje

Alle donateurs van de SMMD, die in een jaar tenminste € 12,50 hebben bijgedragen en woonachtig zijn in Doesburg ontvangen een broodje.

Wat is een Sint Maartensbroodje (SMB)? 

Een meergranen rozijnen/notenbrood dat gebakken is bij Bakkerij “Hengelo”, (Philadelphia)

Bakkerij Hengelo is een werk- en dagbestedingslocatie in Hengelo (GLD). Een echte bakkerij waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij bakken verschillende soorten brood en banket en verkopen deze in de winkel.

jonge gast in de Martinikerk Doesburg

Doneer op de manier die bij u past – Iedere gift is welkom:

Betalen via internetbankieren. U kunt het bedrag overmaken op:

ING rekening NL87INGB0001693917
t.n.v. Stichting Manifestaties Martinikerk te Doesburg.

 

Soep scheppen

Logo ANBI

SMMD geeft ANBI-Status

Organisaties voor goede doelen kunnen bij de Belastingdienst een ANBI-status aanvragen. Een ANBI is een charitatieve, culturele, kerkelijke, wetenschappelijke, levensbeschouwelijke of andere instelling die het algemeen belang dient. 

Organisaties voor goede doelen die zijn erkend als ANBI hoeven geen schenkbelasting en erfbelasting te betalen. Ook voor donateurs zijn er voordelen: bij de opgave van uw inkomstenbelasting kunt u giftenaftrek krijgen voor giften aan een instelling met ANBI-status, zoals SMMD.

Jaarverslagen